Cars taart

Cars taart heeft 5 sterren
Cars taart

Details

Details Cars taart

Je begint beslag te maken, taartmix Moscovisch, heb je hiervoor nodig, op het zakje staat precies de gebruiksaanwijzing heel belangrijk om dit precies af te wegen. Je kunt dit kopen bij de bakzolder in Elburg of op internet.

Als het deeg klaar giet je het in een springvorm, en bak je de taart in de oven.
Laat hem minstens een halve dag afkoelen, als dit gebeurt is snij je het bovenkapje eraf, als deze mooi heel blijft keer je deze om en leg je hem op de taart, dan snij je de taart recht over de oppervlakte door, dan ga je hem vullen, eerst een laagje botercreme, dit is roomboter gemengt met poedersuiker, je smeert de taart helemaal in in, als dit gebeurt is, zet je de taart in de koelkast om de boter hard te laten worden, dit duurt ongeveer 10 min, dan ga je de taart vullen, ik zelf gebruik meestal banketbakkersroom en jam, je pakt de bovenkant eraf en smeert de onderkant hiervan met jam, en de ander helft met banketbakkersroom, dan leg je de ene helft weer op de andere helft.

Vervolgens bestrooi je de tafel met poedersuiker, om de marsepijn of fondant uit te rollen tot een mooie plak die helemaal over de taart past, je hebt allerlei kleurstoffen die je in de marsepein of fondant kan brengen, heel belangrijk om goed te kneden tot een mooie kleur, wij hebben bv groen gebruikt voor de cars taart.
Als de plak over de taart zit, werk je hem mooi af , en dan kan het versieren beginnen, met marsepein of fonfant, mijn ervaring is dat marsepijn lekkerder is, de gewenste opmaak wordt erop geplakt met een mengsel van poedersuiker en water dit is de "'lijm''.

Je kan dus nu gaan boetseren, met alles wat je leuk vind, dus er komt veel creativiteit, geduld en ervaring bij kijken, maar aldoende leert men.

Cars taart
Cars taart afdrukken Cars taart doorsturen Vraag overCars taart
Douane spel feestje Reclame feestje
Wat vinden andere moeders?
> Nog meer berichten
Wat is jouw ervaring met dit idee?
Ik ga akkoord met de gebruiksvoorwaarden
accepteer cookies Wij gebruiken cookies om deze site optimaal te laten werken. Graag vragen wij jouw akkoord om gebruik te blijven maken van cookies. Meer informatie.